Ti írtátok: 

A Te véleményed is fontos számomra! Így minden hónapban kisorsolok egy 30' masszázst a véleményüket megírók között... Légy Te az e havi nyertes, írj vélemyényt! Köszönöm!
A Te véleményed is fontos számomra! Így minden hónapban kisorsolok egy 30' masszázst a véleményüket megírók között... Légy Te az e havi nyertes, írj vélemyényt! Köszönöm!

Referenciák

Minden visszajelzést nagyon köszönök!

Renáta

34 hetes kismama

"És akkor a beszámoló ...

Mint néhànyan tudjátok,pár napja kipróbàltam a kinezio tape-ot. Szkeptikus ember lévén,nem hittem el, hogy ez segíthet bármit is az én dagadt kezem, làbam, fàjó derekamon, sülyedt bokàmon..

De már sajnos erős fájdalmak is gyötörtek, alvàsom napi 3 óra és ez mèg csak a 34.hét.. Hol a vége? Szóval ha nem hasznàl, nem is àrt gondolattal mentem el Edithez. Költői kérdès: ezt miért nem mondják el valami reklàm formàjába a terhes nőknek is, hogy :- Helló hasas mamik,nektek is lehet segítség, nem csak sportolóknak, nem kell àm megpusztulni a terhesség utolsó fàzisàban!!!!!!! 

Az elmult 3 napban annyit és olyan jól aludtam,amire sajnos màr emlékem sincs. 2x voltam a 3 èvesemmel jàtszotéren gyalog!, kis kerti partit nyomtunk és lenyomtam a szokàsos mosok, főzök, takaritok (2X egy nap), gyerekkel vagyok, kertészkedek (ami azt jelenti, hogy x kisvödör vizet hordok a szèlrózsa minden irányába), vagyis lenyomom minden nap a magam pàr kilóméterét, mert muszàly. De! Micsoda könnyebbség, hogy làtod ugyan a dagadt kezed lábad, de NEM fàjnak!!! Nem kellett a pocakomat tàmasztgatni minden fel-és leülèskor, mert olyan jól tartja a tape, mintha ott lenne a kezem. Sajnos tényleg megoldhatatlan, hogy a kezeden, lábadon fentmaradjon 2-3napnàl tovàbb (vàdlin meg pocak ès derék még minden fent van), de ez a pár nap nekem aranyat ért. Szóval csak ezt akartam elmondani, hogy ha valaki hasonló cipôben jàr, mint én, tegyen egy próbàt, veszíteni valo nincs, az biztos. Sajnos nem èljük azt a vilàgot (én legalábbis), hogy felpolcolt derékkal és lábbal hordjuk ki a 9 hónapot, ès nem csak az az opció létezik, hogy "anyuka, sajnos a terhesség egyeseknél ezzel jár, tessék sokat pihenni". Szóval én köszönöm, hogy megpróbàlhattam és bizony hamarosan visszatérek egy újabb tape-ra."

Katalin

Titkárnő

"Évek óta küzdök a tipikus nyaki-háti fájdalmakkal... Edit egy másfélórás masszázs és ragasztás után ezeket teljesen elmulasztotta. Én sem akartam elhinni, de azóta már másnak is ajánlom!"

Peti

Sportolás közben megsérültem, már edzésre sem tudtam járni a vállfájdalmaim miatt. Edit beragasztotta ezekkel a "színes szalagokkal" és láss csodát, két nap alatt elmúlt és természetesen kímélve, de mehettem újra edzésre."


És Te? Mit mondasz? 

Kérlek írd meg nekem :) 

Köszönöm!